2009-03-06

Nu vet vi...

Maken mår lite bättre, är kvar på sjukhuset och har nu fått veta vad som är fel. Det var en liten stroke han drabbades av. Vilken tur i oturen att han var på jobbet när det hände och att han inte satt i bilen på väg hem. Känner en lättnad över att vi nu vet samtidig som det inte är så roligt att det var så och en viss oro ligger kvar.

I morgon ska de sätta in blodförtunnande medicin, sen ska den ställas in, så han blir nog kvar ett tag till. Om han inte mår dåligt av den så kanske han kan få permision några timmar på söndag och vara med under själva vigselakten. Håller tummarna och hoppas, hoppas, hoppas.... !
Dessutom saknar jag honom här hemma!!!

Idag kom gästerna (hans bror och svägerska) med tåget. Hade inte berättat för dom vad som hänt, ville inte oroa dom eftersom de då kanske inte hade kommit alls (av rädsla för att vara till besvär) och det hade varit ännu värre. Men de tog det rätt bra trots allt och i morgon ska de åka med och hälsa på...

1 kommentar:

Malin sa...

Kära vännen! Som om du inte hade nog. Hörde av Marie att han fått komma hem nu. Hör av dig om det finns något jag kan göra för dig.

Kramar,
Malin